HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Den 25 maj 2018 infördes GDPR. Det är en gemensam lag som skall göra att samma regler gäller överallt i hela Europa. GDPR ersätter personuppgiftslagen (PUL), som har varit en svensk lag sedan 1988. Med GDPR måste alla organisationer, handlare och företag ha ett större ansvar på att ha kontroll på sina kunders uppgifter. Du kan läsa mer om GDPR här: https://www.datainspektionen.s... OmnOmnOmn Chocolaterie (bolag till Skapa Media Stockholm AB) är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnar till oss som kund och dessa behandlas av oss för att kunna administrera dina köp, samt i marknadsföringssyfte. Vi lämnar inte ut personuppgifter, e-postadresser eller annan kundinformation till tredje part. All information du ger oss skyddas så att ingen obehörig ska kunna komma åt den.

För att kunna hantera köp samt kundärenden lagrar vi följande uppgifter. - För- och efternamn - Adress - Telefonnummer - E-post - Köphistorik

För att kunna leverera dina beställningar måste vi dela viss information med det valda fraktbolaget. Vi delar för- och efternamn samt adress för leverans. E-post och mobilnummer för avisering.

NÄR DU HANDLAR

Du kan välja att handla utan ett personligt konto. Dina uppgifter registreras för att vi ska kunna skicka ut din produkt efter slutfört köp. Väljer du att logga in till ett personligt konto har du följande fördelar:

1. Du slipper skriva in leveransuppgifter vid varje köptillfälle 2. Du når enkelt ditt konto 3. Du ser enkelt tidigare order- och köphistorik.

COOKIES

På denna webbplats används cookies, du kan se till vilka ändamål nedan. En cookie är en liten textfil som sparas i din webbläsare så att din dator kan kännas igen vid återbesök. Inga personuppgifter sparas i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

Cookies raderas automatiskt efter ett visst antal månader (antalet kan variera), men de förnyas efter varje besök.

SÅ ANVÄNDS COOKIES PÅ VÅR WEBBPLATS

Cookies (eller kakor, kakfiler) används till flera olika syften på vår webbplats. Google Analytics - Vi för statistik över antalet användare och vilka sidor de besöker. Vi samlar in uppgifter om vart sessionen befinner sig geografiskt, vilken webbläsare som används för att löpande kunna anpassa vårt innehåll och göra din upplevelse så bra som möjligt.

Du kan alltid inaktivera cookies från Google Analytics på https://tools.google.com/dlpag...

Januari 2019